Industritekniska programmet

Gillar du ständig förnyelse vill ha en och bred yrkeskompetens för framtidens jobb? Tycker du om att lösa problem med både idéer och praktisk teknik? Vill du ha en omväxlande och konstruktiv utbildning? Då är Industritekniska programmet med inriktningarna Produkt- och maskinteknik eller Svetsteknik ett perfekt val för dig!

Teknikcollege – Tc
Regionens näringsliv är en del av utbildningen genom samverkan i Teknikcollege, där du garanteras APL – arbetsplatsförlagt lärande – på något av de medverkande företagen.

På Industritekniska programmet styr du utbildningen genom de val du gör och vårt mål är att göra dig anställningsbar och ge dig en god grund för en lysande, välbetald karriär.

Hur vågar vi lova vi detta? Vi har kontakt med våra ”gamla” elever och det… det är ett gediget gäng. Vi har utbildat mängder av elever inom de flesta tekniska yrken. På vårt gemensamma CV har vi titlar som:

Automatiseringsingenjör – CAD-ingenjör – CAD-tekniker
Development manager – Entreprenör – Gruppledare
Produktionsledare – Projektledare – Svetsare
Svetsledare – Underhållstekniker – Verktygsmakare

Industritekniska programmet ger vi dig de verktyg du behöver för att skapa din egen framtid!

Hos oss får du lära dig att leda och övervaka större process. Vi erbjuder certifikat för både svetsning och Heta arbeten. Du får styra datoriserade maskiner och du får lära dig produktionsplanering. Allt börjar redan i årskurs ett då du får en egen dator och ett helt utbildningsteam med stor erfarenhet av internationell såväl som nationell industri. I vårt utbildningsteam är vi fokuserade på processtänkande, anställningsbarhet, entreprenörskap, men framför allt på dig!

Se Skolverkets film om programmet

Vill du veta mer om hur Industritekniska programmet och Teknikcollege kan leda till jobb? Klicka på länken!

Relaterade nyheter