Tränare

Vi är idag 3 tränare som arbetar på orienteringsgymnasiet. Tillsammans kompletterar och utvecklar vi varandra för att göra vårt bästa för eleverna varje dag. Vi lever efter skolans motto – Lite bättre varje dag

Per Ola Eskilsson: Anställd tränare på Orienteringsgymnasiet i 23 år och har därmed stor erfarenhet gällande planering, träning, organisation, uppföljning och utveckling av verksamheten. Per Ola ansvarar för att koordinera verksamheten, är ansvarig för åk 1 – elever och den fysiska delen.

Tränare Per Ola Eskilsson

Isak Bergman: Isak startade sitt arbete på Orienteringsgymnasiet år 2010. Isak har stor erfarenhet som elitorienterare samt ledaruppdrag. Isak är ansvarig för den orienteringstekniska delen och för årskurs 3- elever. Han följer även upp löpare i skogen, ger sparring på löpträning och lär ut olika analysverktyg.

Tränare Isak Bergman

Emma Bergman: Emma har arbetat på Orienteringsgymnasiet sedan år 2016 och är själv aktiv elitlöpare. Hon är också utbildad Leg Dietist och är därmed ansvarig för nutrition och kostlära. Emma ansvarar även för årskurs 2 och den mentala biten. Hon följer också upp löpare i skogen, leder styrka- och spänstträning och ger sparring på löpträning.

Tränare Emma Bergman