Boendet Borgen

Borgen

Borgen - planlösning

Borgen – planlösning

Genom skolans försorg får eleverna bostad på “Borgen”. Där disponerar varje elev en enrumslägenhet bestående av rum, kokvrå och badrum/toalett. Lägenheten hyrs omöblerad, se skiss.Tvättstugor finns i samma hus.

På elevboendet har vi personal på plats 4 kvällar i veckan. Boendeansvarig är Mats Nordstrand som är heltidsanställd och fungerar som fritidsledare och vaktmästare på Borgen.

Varje tisdag erbjuds lagad middag från en restaurang till självkostnadspris på elevhemmet. Skollunch serveras alla läsdagar utan kostnad för eleven. Frukost och middag lagar eleverna på egen hand, eller tillsammans i matlag.

På Borgen är alla delaktiga för att skapa trivsel och ordning. Det görs med nyckelorden Hänsyn, respekt och trygghet. Här ska finnas studiero och självklart en alkohol- och drogfri miljö.

Avtal Borgen