Boende

Borgen

Borgen - planlösning

Borgen – planlösning 55 av 69 lägenheter

Genom skolans försorg får eleverna bostad på “Borgen”. Där disponerar varje elev en enrumslägenhet bestående av rum, kokvrå och badrum/toalett. Lägenheten hyrs omöblerad, se skiss.Tvättstugor finns i samma hus.

På elevboendet har vi personal på plats 4 kvällar i veckan. Boendeansvarig är Mats Nordstrand som är heltidsanställd och fungerar som fritidsledare och vaktmästare på Borgen.

Varje tisdag erbjuds lagad middag från en restaurang till självkostnadspris på elevhemmet. Skollunch serveras alla läsdagar utan kostnad för eleven. Frukost och middag lagar eleverna på egen hand, eller tillsammans i matlag.

På Borgen är alla delaktiga för att skapa trivsel och ordning. Det görs med nyckelorden Hänsyn, respekt och trygghet. Här ska finnas studiero och självklart en alkohol- och drogfri miljö.

Låna övernattningslägenhet

Vi erbjuder våra boende elevers föräldrar att låna övernattningslägenheten på Borgen. Lägenheten lånas ut kostnadsfritt fre-sön.
För att boka in en natt på Borgen: kontakta boendeansvarig Mats på mejladress: mats.nordstrand1@edu.olofstrom.se

Vi hör inom kort av oss och bekräftar att det är ledigt, samt ger er vidare instruktioner för att låna lägenheten. I vår kalender kan ni själva se vilka helger framöver som är lediga och vilka som är upptagna. Kalendern hittar ni HÄR.

Avtal förhållningsregler för Borgen

Fler bilder på lägenhet: