Viktig info inför Öppet Hus 5/11

Vi kan inte ha det fysiska Öppet Hus som vi har planerat. Vi får göra på annat sätt.

Hur mycket vi än vill, så anser vi att vi inte kan genomföra enligt plan utan att det finns risk att det blir konsekvenser som vi inte är beredda att utsätta våra besökare eller vår personal för.

Vårt beslut grundar sig på vad som händer i vår omgivning och skärpta direktiv från både Folkhälsomyndigheten och Länsstyrelsen i Blekinge.

Så här gör vi istället

Ni kommer att ha möjlighet att följa programinformation digitalt vid bestämda tider.

Vi använder Google Meet vid våra digitala möten. Då krävs ett google-konto. Antingen har ni ett google-konto eller så öppnar ni ett.

Tänk på följande vid Meet-möten:
  • du kan endast logga in via webbläsaren Chrome
  • koppla upp dig 5 min före utsatt tid, så är alla på plats och redo
  • tänk på att stänga av mikrofonen innan du ansluter till Google Meet
  • ha gärna din kamera på
  • använd chattfunktionen om du vill ställa frågor under presentationen
  • efter presentationen går det bra att slå på mikrofonen om du vill ställa frågor till oss

Programinfo

Klicka på programmet du vill följa

kl 16.30   Ekonomi, Natur, Teknik
kl 17.00   El och energi, Ekonomi, Handel, Industri, Teknik
kl 17.30   Barn och fritid, Samhäll

kl 18.30   Barn och fritid, Fordon, Natur, Samhäll
kl 19.00   Ekonomi, Industri, Natur
kl 19.30  El och energi, Fordon, Handel, Samhäll, Teknik

Vi hade så önskat att få ha er på plats för att kunna visa upp vår verksamhet, träffa vår engagerade personal och ni hade fått känna den härliga stämning som är på Nordenbergsskolan. Nu får vi göra det bästa möjliga utifrån rådande omständigheter.

Andra önskemål

För er som önskar få information om idrotter eller andra önskemål kommer vi att be ansvariga höra av sig direkt till er.

Ishockey och orientering kommer också att bjuda in till ett digitalt möte, för att informera om idrotten och elevboendet Borgen.

Här loggar du in på

kl 17.30-18.30  orientering
kl 18.30-19.30  ishockey

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut och att vi så småningom kommer att mötas fysiskt.

Hälsar alla vi på
Nordenbergsskolan