Låt dig inspireras på vårt Öppna hus torsdag 5/11

Det är dags att fokusera på gymnasievalet till hösten 2021 och för att du ska ha möjligheten att få en så bra grund att stå på i ditt beslut, öppnar vi upp skolan för dig och dina vårdnadshavare. Vi på Nordenbergsskolan berättar gärna mer för dig och dina vårdnadshavare om våra utbildningar och det vi står för:

Närhet – Trygghet – Relationer

Det kommer att anordnas aktiviteter på skolan, som visar vad vi gör och vad vi står för. I utrymmet mellan våra huskroppar kommer våra 27 stycken UF-företag att sälja sina produkter och visa upp sina tjänster. Det kommer att bli en sprudlande marknadsplats.

Anmäl dig – OBS! Vi har ställt om, se nästa nyhet

Vi har planerat dagen utefter de restriktioner och rekommendationer som finns med anledning av corona pandemin. För att dagen ska kunna genomföras på ett säkert sätt kommer du att få anmäla dig till en tid då du önskar besöka oss. Du anmäler ditt besök via denna länk eller via QR-koden. Fyll i formuläret så återkommer vi med den tid som ni har blivit tilldelade.

För att undvika trängsel är det viktigt att alla kommer på den tid de fått i sin anmälan och vi hälsar övriga besökare välkomna vid ett annat tillfälle. Till vårt Öppet hus välkomnar vi dig som är blivande gymnasielev och dina vårdnadshavare.

Välkomna!