TACK alla STUDENTER!

Vi är djup imponerade och tacksamma för årets studentdag. Lagarbete i sin fulla prakt.

Hur känns det? Skitbra!

2020 års Student och utspring går till historien. Dagen gav eko i ”världen” och uppmärksammades på olika sätt. Nedan har vi samlat lite trevliga länkar.

Vi livestreamade utspringet och det funkade bra. Fin bild och bra ljud när det inte var musik. Vi noterade dock att så fort det spelades musik så var ljudet ”kass”. Livefilmerna kommer att komma upp lite senare, efter vissa justeringar. Dessutom filmade vi även med en ”riktig” kamera, med kanonbild och ljud. Denna film redigeras i helgen och kommer att delas med studenterna på lämpligt sätt. TACK filmare och fotograf!

youtube ligger även små klipp klass för klass från livekameran utan ljud

P4 Blekinge intervjuade Henrik Nilsson Tröst, vår initiativtagare till kändiselitens studenthälsningar. Lyssna på intervjun. Tack Henrik!

Hälsningsfilmen till studenterna hittar ni på youtube.

Två nyheter från Svt Nyheter Blekinge

Artikel i Aftonbladet

Det är kanske någon som vill träna på ”Studentligen examen” – karaoke med Mora Träsk