STUDENT 2020 – Utsparkstider

Vi kan med glädje meddela att Nordenbergsskolan till hösten startar upp på vanligt vis.

Men NU först ska vi fira årets Studenter

GRATTIS ALLA!

Under fredag 5/6 kommer alla våra åk 3-klasser att springa ut.

Varje elev får bjuda in 2 gäster. Gästerna tar med sin biljett och anländer till skolan från angiven plats en kvart före Utsparken.

Ni samlas på Studentkullen. ALLA får plats, det är gott om plats. Media har en egen anvisad hörna, där de får stå. I övrigt är det markerat på gräsmattan platser för gäster, som hjälp att hålla avstånd. Kom parvis.

Hålla i – Hålla ut – Hålla avstånd

Studentens övriga gäster uppmanar vi att sluta upp på hemma plan.
Tack för att ni respekterar att endast student med gäster ska vistas vid och i anslutning till skolan och parkeringarna!

Tidsplan för utspring.

* ytterligare två elever

Utspring och samling på Studentkullen sker med och under musikinslag. När musiken tystnar uppmanar vi student och gäster att lämna skolan, för nästa studentklass med gäster.

VÄLKOMNA, vi ser fram emot att få träffa er!