UF-året 2017/18

UF-företagen har startat upp sin verksamhet, marknadsundersökning görs.

Beskrivning av ett axplock av våra UF-företag

SmashedUF

• Vi är två elever som går sista året på gymnasiet och ska nu starta upp ett UF-Företag. Vår produkt är ett skärmskydd i härdat glas som ska vid olyckor förhindra att det originala glaset spricker.

Smartshopper UF

• Vi är tre elever från EK15 som ska starta upp ett UF i år. Vår produkt är en smidig påse som går att vika så den lätt får plats i fickan, väskan eller där du vill ha den när du ska handla. Den är dessutom miljövänlig och ekonomisk då den går att återanvända i många år.

Print It UF

• Vi är två tjejer från EK15 som ska driva UF- företag under detta läsår. Vi kommer att sälja stilrena och fräscha posters som passar bra i alla hem.

Happy Yo-Yo UF

• Vi är fem personer som vill få jojo:n populär igen. Vi funderar på att göra jojo:n i olika färger och till olika priser.