Föräldraföreläsning 9 oktober – Mobbing – Mobilen – Internet

Måndag 9 oktober kl 18-20 har vi förmånen att erbjuda en föreläsning med polis Andreas Glingfors. Han kommer föreläsa på temat Mobbing - Mobilen - Internet.

Välkommen till en kväll som definitivt kommer att beröra dig!

Flera barn vill eller vågar inte gå till sin arbetsplats med anledning av mobbning och kränkande behandling. En företeelse som pågår både i korridoren och i den många gånger mindre kontrollerade digitala världen.

Hur kan du bemöta ditt barn/din ungdom för att han/hon ska våga berätta om sina misstag eller den situation som de hamnat i?

Vad kan du som förälder göra för att visa ditt barn att du finns för dem även i den digitala världen trots att du kanske saknar både kunskap och intresse?

Ta nu chansen att få ta del av denna föreläsning där du kommer att få insyn i hur verkligheten ser ut eller kan komma att se ut för ditt barn i den digitala världen.

Välkommen med din anmälan till marianne.edvardsson@edu.olofstrom.se,0454-93280 senast 25/9

Agne Andersson, rektor på Jändelskolan i Jämjö:

”- Andreas är en polis som verkligen brinner för sitt uppdrag. Han kan få 150 elever att sitta trollbundna, lyssna och ställa frågor under hans föreläsningar. Han lyckas nå fram på ett rakt sätt. Unga i dag lever sitt liv i datorn och mobilen, så det här är verkligen viktiga och aktuella frågor.”

Katarina Johansson, kommunpolis i Ronneby och Torsås:

”- Han är en ambitiös polis och otroligt engagerad i frågor kring ungdomar och internet, en specialitet som är en tillgång även i hans vanliga tjänst. Han är dessutom duktig på att ge folk möjlighet att prata efter föreläsningarna och på att ta hand om allt det som kan komma fram.”