Gör ditt val för framtiden! Vad tycker du är kul?

Den femtonde februari är sista chansen att välja gymnasieskola. Nordenbergsskolan erbjuder dig många idrotts- och yrkesprogram. Hos oss är det nära till arbetslivet.

Nordenbergsskolan ligger i idrottskommunen Olofström. Vi har program med inriktning mot fotboll, innebandy, ishockey, orientering och ridning. Det finns dessutom gott om lokala föreningar för dig som vill tävla och träna utanför skoltid. Våra yrkesprogram har inriktningarna barn & fritid, el & energi, fordons & transport, handels & administration samt industriteknisk. Vi har bra kontakter med det lokala näringslivet, vilket ger våra elever goda möjligheter till jobb.

Vi har också högskoleförberedande program. Våra tekniska utbildningar är i hög klass. De har en blandning av teori och praktik som förbereder dig för möjligheten att praktisera eller sommarjobba hos något av de lokala teknikföretagen. Vi har också ekonomiprogram, samhälls- och naturvetenskapliga program.

Nordenbergsskolan har bra sammanhållning och våra elevers förutsättningar för höga studieresultat är goda. Vi anordnar klasskamper, karnevaler och andra aktiviteter.

Klicka här för att se skolverkets filmer om de program Nordenbergsskolan erbjuder.

Här kan du läsa mer om alla program på Nordenbergsskolan.

Du som ska söka till gymnasiet gör det via skanegy.se