Öppet hus, 10:e november

Den 10:e november, kl 17.00 - 20.00, håller vi öppet hus här på Nordenbergsskolan. Vi berättar om våra program, idrotter och möjligheterna de öppnar upp för dig som elev.

Är du från närområdet, eller funderar du på att söka dig hit för att läsa något av de idrottsprogram som vårt idrottsgymnasium erbjuder? Vi erbjuder möjligheter att kombinera studier med inriktning mot fotboll, innebandy, ishockey, orientering och ridning. Nordenbergsskolan är en modern och mångkulturell skola med nio ordinare gymnasieprogram, både högeskoleförberedande och med yrkesinriktning. Vi har goda kontakter med det lokala näringslivet och är ett certifierat Teknikcollege, samt erbjuder fjärde året på Teknikprogrammet, T4.

Öppet hus är en perfekt möjlighet för dig som vill veta mer om vad våra olika program innehåller, oavsett om du är elev eller förälder. Det är också en bra möjlighet för dig som vill träffa lärarna eller få en uppdatering om vad som händer på skolan.

Vi bjuder på grillad korv och kaffemys under hela kvällen.

Välkommen och vi ses!